Meillä on ollut pesuhuoneremontti. Olemme olleet kuukauden päivät majailemassa Paraisilla lähellä entistä kotiamme kerrostaloyksiössä. Meillä kävi todellinen tuuri että asunto vapautui sopivasti. Kalustamaton yksiö oli aika karu mutta kaikki toimi kuitenkin. Ilmapatjalla nukuttiin ja unikin tuli kun aikansa totutteli muhkuraiseen alustaan.

Huomatkaa että yöpöytä sopii patjan tyyliin täydellisesti.

Olka osasi kulkea hississä sekä portaikossa. Vain ensimmäisenä aamuna tuo kommentoi lehdenjakajan ääniin. Muuten elämä olikin ihanaa sillä kävimme vesitorninmäessä riekkumassa ja kyläilimme entisissä naapureissa. Tienvarret olivat täynnä tuttujen hajuviestejä joita vahvistettiin sitten ahkerasti omilla käyntikorteilla!

Osan talvilomastani me daamit olimme kenneltalon hoivissa kun Affella oli omia tapahtumia. Kiitos Tarulle ja terveisiä!   Jossain vaiheessa saimme työkaverilta telkkarin lainaksi ettei vallan eletty radion varassa. Kävimme toki seuraamassa remontin edistymistä ja postit hakemassa säännöllisesti ja täytyy tunnustaa että viimeinen viikko oli toooosi pitkä odotella että vihdoin päästäisiin takaisin kotiin!

Nyt olemme siis onnellisesti kotona jälleen, kaikki remonttipölyt on siivottu pois ja pesuhuone on todellinen ilo silmälle ja käyttäjilleen.