Ollaan nyt asuttu kaksi viikkoa uudessa asunnossa Kaarinassa! Tavallisimmat tavarat alkavat löytyä mutta monesti pistää miettimään että missähän....? Muutto sujui hyvin, kiitos reippaille apujoukoille. Ensimmäisenä työnään he kasasivat meidän sängyn, ajattelivat kai että "vanhojen Ihmisten" on parasta päästä pötkölleen tuommoisen muuttoruljanssipäivän päätteeksi.

Olka oli muuttopäivän Tarun hellässä hoidossa ja sopeutuminen tänne on sujunut erinomaisesti.

Täällä on kivoja lenkkipolkuja, kauniit maisemat ja vaikka mitä. Pääsee nopsasti kauppoihin ja bussilla köröttelen töihin, sekin menee lähes vierestä. Ystäviä lähellä ja naapureihin tutustutaan vähitellen.

Tapetointihommia on tulossa ja joitain hankintoja myös.

Tämän viikonlopun  ohjelmassa oli liikuttavan kaunis kastetilaisuus jossa tämä mummi itki vuolaasti onnen kyyneleitä. Minea Karin Maria kastettiin Paraisten kirkossa.

Noh, sitten sunnuntaina kurvaistiin läpi Turku Show. Siellä olimme EH ja 4., oli hieman liian vähän kulmauksia ja selkälinjan suoruutta mutta muuten kaikki hyvää ja kaunista.

Olka ei oikein hienohelmana tykännyt kun portugeesilta oli päässyt läjät kehämattoon ja vaikka siivottiinkin niin meidän koira onnistui pari kertaa hyppäämään tuon hajupaikan ohi mutta viimeinen lähestyminen oli sitten liikaa, löi "hihnat kiinni" ja jouduin ohjailemaan lähes takapuolesta työntämällä niin arvaatte varmaan ettei se ollut niin kaunista katsottavaa!

Mutta ei mitään hätää, seuraavaa kehää jo suunnittelemme, olisikohan vaikka Tampere.

Terveisiä kaikille. Kuvia sitten myöhemmin!