Olka täyttää tänään 26. tammikuuta 5 vuotta!

Tasan visi vuotta sitten olimme Affen kanssa käymässä Turku Winter Dog Showssa tarkoituksena tutustua ja katsella sopivaa koirakaveria meidän perheeseen. Ihastuminen perroihin tapahtui kuin salaman lyömänä, varsinkin minä olin aivan myyty heti paikalla.

Affella oli tuttava joka tiesi meidän tulevan kennelmamman ja sen että hänelle oli juuri syntynyt pentue lähelle Hämeenlinnaa. Mona -perro oli pyöräyttänyt 8 tulokasta maailmaan.

Muutamia puhelinsoittoja ja niin me pääsimme kohta tutustumaan Safaan, Kipiin ja Turkkaan jotka lumosivat meidät rapsutteluhalullaan ja tunkivat syliin ja sydämiin.

Pääsimme katsomaan Monaa ja pentulaatikon äärellä Taru teki valintaa meille sopivimmasta ja me vain olimme lumoissamme että voiko tämmöistä ihmettä olla!!!

Oikeassa luovutusiässä talvisena maaliskuun iltana Olka sitten matkusti sylissäni takkini sisällä nukkuen meille kotiin.

Ihana Olka, nykyisin näyttelykehien konkari ja kennelin kantatäti on rauhallinen kotioloissa, kiltti kuin mikä mutta pistää kennelin pojat ojennukseen lumikasoissa ja on kyllä parasta mitä olemme voineet toivoa. Hussen kulta ja mamman kamu.

Siispä kajahtakoon syntymäpäiväonnittelut  Olkalle sekä kaikille sisaruksilleen!

Riemuterveiset Mona -mammalle kotijoukkoineen, meidän kenneliin   sekä kaikille tutuille vesikoiraperheille ja paljon rapsutuksia lemmikeilleen!