Olkalla on ollut jokseenkin tasaista kotielämää. Hussen kanssa olivat mökillä etsimässä suppilovahveroita joita löytyi ämpärillinen! Olka oli mennä hurjastellut pusikoissa ja tallonut kuulema komeita kanttarelleja ihan muusiksi. Kotinurkissa ollaan kierretty pururadalla, siellä kuitenkin taluttimessa sillä nuo miespuoliset sauvakävelijät mulkoilevat siihen malliin että "pidäs koirasi kiinni." Vesitorninmäen metsässä voi pitää vapaana ja siellä saavat sammalet kyytiä.

Käväisin ruotsinlaivaristeilyllä Maarianhaminaan viimeistä kertaa ammattiyhdistyksen reisulla ja siellä tämä mummo kuunteli täysillä 80 -luvun pop-pop-pop-pop -musiikkia vältellen kaikkia mahdollisia porukoita jotka varmaankin juttelivat vain työasioita. Viimeistä työvuotta tässä nyt mennään.

Vauva on saanut meidät ihan lumoihinsa. Tänään Olka pääsi nuuhkimaan tuoksuja vauvan kotiin mutta lienee oppinut kennelmamman kotona nämä touhut niin hyvin että kävi vain toteamassa vaunujen luona että "tää onkin tätä täälläkin" ja rojahti sitten makoilemaan tyytyväisenä omiin oloihinsa. Pihalla leikittiin pallonheittoa.

Meillä on nyt syysloma ja käväisemme myös mökillä haravoimassa ja ulkoilemassa. Täällä kotona olemme jo pakanneet joitakin tavaroita muuttolaatikoihin... Tapettimallistojakin on silmäilty...

Olkan ruokamerkki on vaihdettu Eagle Packin kultaisesta säkistä Proformance Holistic -merkkiin, ruokahalu ja hotkimisen nopeus säilyneet ennallaan, kuppi kiiltää ja koiran turkki myös.

Meillä jää nyt Hyvinkään näyttely väliin mutta marraskuun lopun Turku showhun ollaan ilmoittauduttu. Ikävä onkin jo kehiin:-) Saapa nähdä minkälaisella innolla tämä meidän kaunotar ryntää lempiharrastukseensa, nimittäin steriloinnin jälkeinen elämä on ollut aika paljon vauhdikkaampaa ja leikkisämpää kun hormoonihörsöilyt ja haikeudet ovat muisto vain.